Vijesti

RANJENOG POLICAJCA OBIŠAO DIREKTOR POLICIJE U BIJELJINSKOJ BOLNICI

Objavljeno 05.11.2021.
News cover image

Dvojica muškaraca, koja su noćas dovezena u bijeljinsku bolnicu u 2,20 časova sa prostrelnim ranama iz vatrenog oružja, zbrinuti su i nalaze se van životne opasnosti, izjavio je dežurni hirurg prim. dr Željko Pejović.

“Jedan ima prostrelnu ranu na butini lijeve noge, bez povrede kosti, a drugi prostrel potkoljenice i mekih tkiva sa povredom kosti”, precizirao je dr Pejović.Jedan od mladića je nakon ukazane pomoći u jutarnjim satima, na vlastiti zahtjev,  prebačen u brčansku bolnicu na dalje liječenje, jer je rodom iz Brčkog.

Drugog mladića, pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, u Bolnici “Sveti Vračevi” obišao je popodne direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević u pratnji direktora bolnice  prof. dr Zlatka Maksimovića.  U posjeti je bio i načelnik Policijske uprave Bijeljina Stjepan Terzić.

Izarazivši zadovoljstvo prijemom u bijeljinskoj bolnici, Kostrešević je, nakon obilaska ranjenog pripadnika pripadnika SAJ-a i sastanka sa prof, Maksimovićem, rekao da saradnja policije i bijeljinske bolnice uvijek bila na visokom nivou i zahvalio se bijeljinskim ljekarima na brzoj i profesionalnoj intervenciji.

“Izražavamo žaljenje zbog incidenta koji se dogodio, ali u našoj zdravstvenoj ustanovi spremni smo da u svakom trenutku pružimo adekvatno i kvalitetno liječenje”, rekao je prvi čovjek Bolnice “Sveti Vračevi”.