Vijesti

U BIJELJINSKOJ BOLNICI POČEO DA ORDINIRA DJEČIJI NEUROLOG

Objavljeno 11.03.2023.
News cover image

Dr Biljana Vučetić Tadić, doktor medicinskih nauka, iz Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ Beograd od danas, 11.03.2023. ordiniraće jednom mjesečno u JZU Bolnici “Sveti vračevi” Bijeljina.

 
Pregled je besplatan sa uputnicom nadležnog porodičnog ljekara i pedijatra za osiguranike Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.
Na pregled kod dr Biljane Vučetić Tadić se može zakazati putem telefona +387 (0)55 415 555 lokal 3016 ili lično u pedijatrijskoj ambulanti poliklinike na staroj hirurgiji.
Dolazak dječijeg neurologa u bijeljinsku bolnicu omogućen je angažovanjem menadžmenta naše ustanove, na čelu sa direktorom prof.dr Zlatkom Maksimovićem, koji je jutros, zajedno sa načelnicom Odjeljenja za pedijatriju dr Ivkom Džuveleković obišao pedijatrijsku ordinaciju i dr Vučetić Tadić poželio uspješan rad.
Dr Biljana Vučetić Tadić zaposlena je u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ na Odjeljenju za ispitivanje i liječenje neuroloških i mišićnih bolesti. Završila je užu specijalizaciju iz Kliničke neurofiziologije i epileptologije i magisterijum iz Kliničke i primijenjene anatomije.
Odbranila je doktorsku disertaciju pod nazivom “Prognostički značaj elektroencefalografskog nalaza kod novorođenčadi sa epileptičkim napadima” i ima zvanje naučnog saradnika u oblasti pedijatrije u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“, Beograd.