Vijesti

PODRŠKA I DONACIJE ZDRAVSTVENIM RADNICIMA

Objavljeno 07.08.2020.
News cover image

Kompanija Dragon Maritime SEE d.o.o. donirala je  JZU bolnici „Sveti Vračevi“  3.400 zaštitnih maski i 200 specijalizovanih maski -KN 95, čija je  ukupna vrijednost, kako je navedeno,  3.150 KM.

Kako iz Kompanije navode, želja im je da daju svoj doprinos i pomognu zdravstvenim radnicima bijeljinske Bolnice u zaštiti od koronavirusa. Kompanija Dragon,  specijalizovana je za usluge brodskih agencija za područje srednje Evrope i balkanskog regiona, a nedavno je otvorila predstavništvo u Sarajevu.

Društvenu odgovornost, ponovo je  u ovim teškim vremenima potvrdila i Kompanija Mozzart (regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću). Podršku i zahvalnost zdravstvenim radnicima bijeljinske Bolnice, ovaj put su iskazali kroz donaciju bogatih paketa sa voćem i sokovima. Zahvalnost u ime zaposlenih u JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina  izrazio je   dr Mikajlo Lazić, pomoćnik direktora za medicinske poslove.– Hvala kompanijama Dragon i Mozzart na razumijevanju i pomoći koju su pružili našoj zdravstvenoj ustanovi. Ovakvi pozitivni primjeri društveno odgovornih kompanija, preduzeća i pojedinaca, daju vjetar u leđa zdravstvenim radnicima koji se već mjesecima neumorno bore sa korona virusom”, rekao je dr Lazić.