Vijesti

JEDAN PAKETIĆ, JEDAN DJEČIJI OSMIJEH

Objavljeno 05.10.2020.
News cover image

Učenici OŠ “Sveti Sava” iz Crnjelova, zajedno sa nastavnicima i direktoricom,  uručili su danas poklon pakete  za djecu koja se liječe na Odjeljenju pedijatrije u Bolnici “Sveti Vračevi u Bijeljini.  U prijatnoj atmosferi ispred bolnice, zaposleni na  Odjeljenju pedijatrije na čelu sa v.d. direktorom Bolnice  prof. dr Zlatkom Maksimovićem pozdravili su goste i zahvalili im  na  lijepom i humanom gestu kojim su pokazali da imaju veliko srce.

” Ovaj lijep i plemenit gest nam puno znači. Djeca su naša budućnost, oni su nam najvažniji i zato koristim priliku da im  poželim srećnu, uspješnu i bezbrižnu budućnost ” rekao je prof. Maksimović. On je  pozvao  i druge subjekte da organizuju slične aktivnostiu okviru  Nedjelje djeteta.

Direktorica osnovne škole”Sveti Sava” iz Crnjelova Dragana Kokanović Perić izjavila je da učenici ove škole, zajedno sa nastavnicima, svake godine nizom aktivnosti obilježavaju Nedjelju djeteta. “Ove godine smo odlučili posjetiti djecu koja leže na pedijatriji i obradovati ih poklon paketićima. Uz to želimo da im skrenemo pažnju na njihova prava i obaveze koje odrasli imaju prema njima,” izjavila je ona.

Svako dijete treba da bude srećno cijele godine, pogotovo tokom `Dječije nedjelje, poručili su osnovci iz Crnjelova. Oni su uputili najiskrenije želje za brzo ozdravljenje djeci koja se liječe na Odjeljenju pedijatrije u Bolnici “Sveti Vračevi”.