Vijesti

ASFALTIRANJE NA KOJE SE DUGO ČEKALO

Objavljeno 01.12.2020.
News cover image

U Bijeljini je danas u okviru kompleksa Bolnice “Sveti vračevi” počelo asfaltiranje pristupnog puta i parkinga površine 2.200 metara kvadratnih, za šta je Gradska uprava izdvojila 50.000 KM.Direktor bolnice Zlatko Maksimović se zahvalio Gradskoj upravi na pomoći i naveo je da će nakon asfaltiranja površina unutar bolničkog kompleksa prvenstveno biti olakšan pristup kovid bolnici.

“Ovaj dio bolničkog kruga nije asfaltiran više od stotinu godina i saradnjom Gradske uprave i bolnice učinili smo još jedan korak ka osavremenjavanju i poboljšanju infrastrukture koja je važna za naše sugrađane koji dobijaju medicinsku pomoć u Bolnici”. Posebno je značajno što ćemo imati olakšan prilaz kovid 1 bolnici i našoj baznoj stanici, rekao je Maksimović novinarima. Zamjenik gradonačelnika Marko Mihajlović istakao je da Gradska uprava na ovaj način želi da omogući građanima bolji pristup zdravstvenim ustanovama i brže i efikasnije pružanje usluga.

“Grad je tokom prethodnih teških mjeseci borbe protiv epidemije virusa korona u više navrata finansijski pomagao bolnicu sa ukupno 700.000 KM, Dom zdravlja sa 800.000 KM, čime smo pokazali veliku odgovornost prema sugrađanima u ovom izazovnom vremenu”, rekao je Mihajlović.Izvođač radova je bilo preduzeće “Bijeljina-put”.