Vijesti

PETOMINUTNIM OKUPLJANJEM RADNICI BOLNICE ISKAZALI PODRŠKU MINISTRU ŠERANIĆU

Objavljeno 09.06.2022.
News cover image

Radnici Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina odazvali su se pozivu Društva doktora medicine Republike Srpske i Udruženja medicinskih sestara i babica Srpske na skup podrške ministru zdravlja i socijalne zaštite Alenu Šeraniću. Petominutni skup održan je danas 09. juna u 12 časova ispred zgrade Bolnice.

Radnici Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina odazvali su se pozivu Društva doktora medicine Republike Srpske i Udruženja medicinskih sestara i babica Srpske na skup podrške ministru zdravlja i socijalne zaštite Alenu Šeraniću. Petominutni skup održan je 09. juna u 12 časova ispred zgrade Bolnice.
- Član predsjedništva Društva doktora medicine prim. dr Mikajlo Lazić je u ime zaposlenih u bijeljinskoj bolnici rekao je da je ministar Šeranić savjesno i odgovorno obavljao svoju dužnost u proteklom periodu, zbog čega je stekao ogromno povjerenje zdravstvenih radnika u Srpskoj, koji mu na ovaj način ukazuju poštovanje i podršku.
- Radnici JZU Bolnice “Sveti Vračevi” pokazali su jedinstvo i solidarnost samoinicijativnim dolaskom na skup podrške u trajanju od pet minuta ne ometajući time proces rada u našoj zdravstvenoj ustanovi.