Vijesti

PAKETI ZA PORODILIŠTE OD CRVENOG KRSTA

Objavljeno 10.05.2023.
News cover image

Povodom Svjetskog dana i Nedjelje Crvenog krsta, gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina donirala je pakete za bebe koje su rođene u porodilištu bijeljinske bolnice tokom ove sedmice.

“Paketi sadrže osnovne stvari koje su potrebne u prvim danima za novorođenče u vrijednosti od oko 70 KM, kao i članska karta za buduće volontere koji će u nekom narednom dobu doći kod nas i pridružiti se našim akcijama. Paketi su pripremani od srca, kako glasi naš ovogodišnji slogan. Mi imamo odličnu saradnju sa bijeljinskom bolnicom i ona će u buduće sve više jačati”, rekao je sekretar GO Crvenog krsta Aleksandar Savić i zahvalio osoblju na lijepom prijemu.
“U ime direktora naše ustanove prof.dr Zlatka Maksimovića zahvaljujem vam na poklonima bebama rođenim u našem porodilištu i lijepim željama da izrastu u saosjećajne i plemenite ljude spremne da pomognu drugima, jer samo zajedno možemo sve da pobjedimo i idemo dalje”, izjavila je novinarima prim.dr Nela Mitrović, pomoćnik direktora za medicinske poslove Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina.
GO Crvenog krsta Bijeljina donirala je danas osam paketa Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo bijeljinske bolnice.