Vijesti

ОБИЉЕЖЕН НАЈВЕЋИ ХРИШЋАНСКИ ПРАЗНИК - ВАСКРС

Objavljeno 16.04.2023.
News cover image

Поводом највећег хришћанског празника Васкрса, директор Болнице “Свети Врачеви” проф. др Златко Максимовић, обишао је јутрос медицинско особље Болнице који у вријеме празника марљиво раде и воде бригу о здрављу наших суграђана.

Заједно са дежурним љекарима и медицинским особљем директор МАксимовић је обишао наше најмлађе пацијенте хоспитализоване на Одјељњу педијатрије и даривао их васкршњим јајима уз пригодне поклоне и слаткише, упутивши им жеље за брзо оздрављење.
Са најљепшим жељама мајкама породиљама и њиховим бебама, проф. Максимовић је, у пратњи дежурног особља Одјељења гинекологије и акушерства, обишао и породилиште, гдје је тренутно осам новорођених беба, четири дјечака и четири дјевојчице.
“Васкрс је највећи хришћански празник, којем се највише радују дјеца и ово је наш мали допринос да малишанима данашњи дан учинимо љепшим и пријатнијим, као и да им дочарамо дио празничне атмосфере”, рекао је проф. др Златко Максимовић.
Директор бијељинске болнице посјетио је јутрос шестогодишњу дјевојчицу која је синоћ повријеђено у саобраћајној несрећи, смјештену на Одјељењу за интензивну његу. Према ријечима прим.др Микајла Лазића, дјечијег хирурга, шестогодишње дијете је у стабилном стању, са угруваностима више дијелова тијела, али, како је навео, без уочених повреда унутрашњих органа.