Vijesti

ДИРЕКТОР БОЛНИЦЕ НА БОЖИЋ ОБИШАО ПОРОДИЛИШТЕ И ПЕДИЈАТРИЈУ "Дјеца нам се рађала"

Objavljeno 08.01.2023.
News cover image

Поводом најрадоснијег хришанског празника Божића, директор Болнице “Свети Врачеви”проф. др Златко Максимовић са сарадницима, обишао је све мајке породиље на Одјељењу за гинекологију и акушерство и најмлађе пацијенте који су хоспитализовани на Одјељењу педијатрије и том приликом, заједно са др Нелом Митровић, помоћником директора, уручо им пригодне поклоне.

 

“Божић је празник који симболизује рађање новог живота, празник дјеце и родитељства, Наша жеља је да, бар мало, дочарамо празничну атмосферу, дарујемо новорђене бебе и обрадујемо поклонима наше малишане који су на лијечењу у нашој установи. Свим мајкама честитамо на потмоству уз жељу да наставе свој подвиг материнства, да им ове бебе које су донијеле на свијет буду тек почетак, јер дјеца су највећи дар и највећа радост”, рекао је Максимовић том приликом.

Заједно са, сарадницима, директор бијељинске болнице, обишао је све дежурне службе и запослене који данас раде и пожелио им срећне празнике, много здравља и успјеха у овог години.

Христина је прва беба која рођена у бијељинској болници 7. јануара, 38 минута након поноћи, а на божићно јутро рођена су још два дјечака.

На гинеколошко-акушерском одјељењу укупно је девет породиља и двије труднице које очекују најрадоснији тренутак, рађање новог живота.