Vijesti

ДИРЕКТОР БИЈЕЉИНСКЕ БОЛНИЦЕ НА БОЖИЋ ОБИШАО ПАЦИЈЕНТЕ

Objavljeno 07.01.2024.
News cover image

Поводом најрадоснијег хришанског празника Божића, директор Болнице “Свети Врачеви”проф. др Златко Максимовић са сарадницима, обишао је све пацијенте који су тренутно на лијечењу у нашој здравственој установи као и дежурно особље бијељинске болнице.

Уз најискреније жеље за брзо оздрављење, том приликом проф. Максимовић је најмлађим пацијентима на Одјељењу педијатрије и породиљама на Одјељењу гинекологије и акушерства уручио пригодне поклоне.
„ Желимо да свим нашим пацијентима, који на овај најрадоснији хришћански празник нису са својим најближима пренесемо поздраве и љубав која ће их пратити кроз период лијечења. Наша жеља је да се што брже опораве и да ускоро буду у кругу своје породице. Тренутно је у нашој установи хоспитализовано 128 пацијената. Неки су ту и због лијепих догађаја. Прва беба на Божић рођена је у 5.00 сати, дјечак. Свим мајкама честитамо на потмоству уз жеље да наставе свој подвиг материнства, јер дјеца су највећи дар и највећа радост“, рекао је проф. Максимовић.
Директор Максимовић изразио је захвалност свим медицинским радницима на преданости и посвећености у обављању свог посла током празничног периода.
У име колектива Болнице "Свети Врачеви" проф. др Златко Максимовић упутио је честитке за Божић и Нову годину свима који се боре за своје здравље, уз обећање да ће бијељинска болница и у наредном периоду наставити да унапређује своје услуге на добробит свих грађана.