Bolnica Sveti Vracevi

JZU Bolnica "Sveti Vračevi", Bijeljina

Srpske vojske 53
76 300 Bijeljina
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 415 555

   ODJELJENJA

     Hirurgija
     Ginekologija
     Interno
     Pneumoftiziologija
     Pedijatrija
     Orl
     Oftalmologija
     Neurologija

   SLUŽBE

     Anestezija
     Radiologija
     Laboratorija
     Mikrobiologija
     Urgentni blok
     Apoteka
    Pravna služba
     Kvalitet
     Ekonomska služba
     Tehnička služba
 

Održana prezentacija liftova za novi objekat bolnice


13.12.2011. god. u 13 sati su predstavljeni liftovi koji će biti ugrađeni u novi objekat bolnice. Na sastanku kojem su prisustvovali predstavnici firme: Kleemann, izvođač radova Singerica d.o.o. Prijedor, austrijske firme VAMED, direktor bolnice i zaposleni u tehničkoj slubi bijeljinske bolnice.

Preduzeće "Kleemann Liftovi" osnovano je 2005. godine kao joint venture, green field investicija, a danas je u potpunosti vlasništvo proizvodjača liftova "Kleemann Hellas". "Kleemann Hellas" je kompanija koja se nalazi u industrijskoj zoni Kilkis u Grčkoj , a svoju proizvodjnju bazira na tehnologiji koju je kao now-how preuzela od nemačke firme KLEEMANN HUBTECHNIK GmbH. Jedan je od vodećih proizvođača liftova na Evropskom Svetskom tržištu (više od 12.000 instaliranih sistema godišnje), a svoje proizvode izvozi na 5 kontinenata. Kleemann liftovi zauzimaju više od 22%.

U novom objektu bolnice biće instalirana dva para liftova nosivosti 1600 kg ili 21 osoba. Brzina lifta je 1m/s, dimenzije kabina će biti 1500x2500x2075 mm.

Na održanom sastanku su prezentovane i ostalne thničke karakteristike liftova: položaj mašinskog prostora, kabinskih vrata, prilaznih vrata, mašine, ram kabine, ram protivtega, čelično uže, šine vođice kabine, šine vođice protivtega, komanda i elektro instalacije.

Fotografije sa prezentacije možete pogledati ovde


  Nazad

  Projekat nove bolnice u Bijeljini
   PRONAĐITE DOKTORASkip Navigation Links

Bolnica Sveti vračevi, Srpske vojske 53, 76 300 Bijeljina
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 202 642