Bolnica Sveti Vracevi

JZU Bolnica "Sveti Vračevi", Bijeljina

Srpske vojske 53
76 300 Bijeljina
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 415 555

   ODJELJENJA

     Hirurgija
     Ginekologija
     Interno
     Pneumoftiziologija
     Pedijatrija
     Orl
     Oftalmologija
     Neurologija

   SLUŽBE

     Anestezija
     Radiologija
     Laboratorija
     Mikrobiologija
     Urgentni blok
     Apoteka
    Pravna služba
     Kvalitet
     Ekonomska služba
     Tehnička služba
 

Posjeta Predsjednika Republike Srpske Gospodina Milorada Dodika bijeljinskoj bolnici


Dana 09. 12. 2011. god. u 13 časova našu bolnicu i gradilište novog objekta bolnice posjetili su: Predsjednik Republike Srpske Gospodin Milorad Dodik, Gospodin Ranko Škrbić, Ministar zdravlja i socijalne zaštite i Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Gospodin Miroslav Milovanović sa saradnicima.

Ovo je bila druga posjeta u ovoj godini Predsjednika Milorada Dodika gradilištu novog objekta bijeljinske bolnice. U razgovoru sa zaposlenim u bijeljinskoj bolnici i direktorom bolnice Dr Sinišom Maksimovićem uvaženi gosti su se upoznali sa aktivnostima vezanim za sprovođenje ovog značajnog projekta projekta.

Za razliku od prve posjete kada su djelimično bili izgrađeni zidovi, stubovi i ploče buduće građevine, Predsjednik Republike Srpske je danas imao priliku da uđe u objekat i pogleda sve ono što je do sada urađeno. Predsjednik Dodik je boravio na I spratu funkcionalnog dijela i I sprati stacionarnog dijela novog objekta bolnice. Ovom prilikom Predsjednik nije krio svoje zadovoljstvo onim što je video kao i kvalitetom i dinamikom radova na novom objektu bolnice. Istakao je svoju želju i opredjeljenost da će objekta biti završen kako je planom predviđeno na zadovoljstvo svih građana Semberije, Bijeljine i zaposlenih u bijeljinskoj bolnici. Usluge koje će se pacijentima pružati nakon izgradnje novog objekta će biti značajno kvalitetnije, efikasnije i u skladu sa normama svremene medicine.

Posjeta uvaženih gostiju na čelu sa Predsjednikom Republike Srpske Gospodinom Miloradom Dodikom je bila značajna za našu ustanovu. Svima nama je dala podstrek za dalji angažman na aktivnostima vezanim za izgradnju novog objekta bolnice "Sveti Vračevi".

Fotografije možete pogledati ovde


  Nazad

  Projekat nove bolnice u Bijeljini
   PRONAĐITE DOKTORASkip Navigation Links

Bolnica Sveti vračevi, Srpske vojske 53, 76 300 Bijeljina
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 202 642