Bolnica Sveti Vracevi

JZU Bolnica "Sveti Vračevi", Bijeljina

Srpske vojske 53
76 300 Bijeljina
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 415 555

   ODJELJENJA

     Hirurgija
     Ginekologija
     Interno
     Pneumoftiziologija
     Pedijatrija
     Orl
     Oftalmologija
     Neurologija

   SLUŽBE

     Anestezija
     Radiologija
     Laboratorija
     Mikrobiologija
     Urgentni blok
     Apoteka
    Pravna služba
     Kvalitet
     Ekonomska služba
     Tehnička služba
 

Intenzivni radovi na izgradnji novog objekta bijeljinske bolnice


Lijepo vrijeme i elan koji traje od početka izgradnje novog objekta bijeljinske bolnice nastavljaju se i prvih dana novembra 2011. god.

Vanjski radovi na funkcionalnom i stacionarnom dijelu zugrade su u punom jeku. Fasada je završena na funkcionalnom dijelu i južnom krilu stacionara sa zapadne strane. Radovi na sjevernom krilu stacionara su ovih dana intenzivni. Očekujemo da će istim intenzitetom biti urađena i istočna strane stacionara i tada će biti završeni fasaderski radovi na kompletnom objektu. Montiraju se i postavljaju protivpožarne stepenice na četiri strane novog objekta.

Ispred istočne strane stacionarnog objekta završeni su radovi oko vanjskog uređenja, postavljanjem asfaltnog sloja i označavanjem parking prostora. Posao vanjskog uređenja se nastavlja i u drugim dijelovima oko novog objekta i očekujemo da će biti u cijelosti završen narednih nekoliko sedmica. Već sada se naslućuju konture saobraćajnica, parking prostora i zelenih površina što će dodatno uljepšati ambijent oko novog objekta bolnice.

Unutrašnji radovi se takođe odvijaju prema ranije utvrđenom planu. Privode se kraju radovi oko montiranja elektro, mašinskih, meheničkih, ventilacionih i kanalizacionih instalacija. Zatvaraju se pregradni gipsani zidovi. Prostorije dobijaju svoje konture u cijelosti. U funkcionalnom i stacionarnom dijelu se rade podne glazure i priprema podloga za podopolagačke radove.

Slika i atmosfera sa gradilišta se svakog dana mijenja i napreduje ka svom krajnjem cilju, a to je novi objekat bolnice koji će sijati svojim punim sjajem.

Fotografije možete pogledati ovde


  Nazad

  Projekat nove bolnice u Bijeljini
   PRONAĐITE DOKTORASkip Navigation Links

Bolnica Sveti vračevi, Srpske vojske 53, 76 300 Bijeljina
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 202 642