Bolnica Sveti Vracevi

JZU Bolnica "Sveti Vračevi", Bijeljina

Srpske vojske 53
76 300 Bijeljina
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 415 555

   ODJELJENJA

     Hirurgija
     Ginekologija
     Interno
     Pneumoftiziologija
     Pedijatrija
     Orl
     Oftalmologija
     Neurologija

   SLUŽBE

     Anestezija
     Radiologija
     Laboratorija
     Mikrobiologija
     Urgentni blok
     Apoteka
    Pravna služba
     Kvalitet
     Ekonomska služba
     Tehnička služba
 

Predstavljena oprema za bolničku kuhinju


Dana 29. 06. 2011. god. sa početkom u 8.00 časova održan je sastanak na kojem je predstavljena oprema za kuhinju u novom objektu Opšte bolnice "Sveti Vračevi" Bijeljina.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Firme Vamed Gosp. Gert Glawar i predsatavnicifirme Gorsskuchen technik Austria GmBH Gosp. Rennhofer i Gosp. Hapela iz firme Blanka, direktor bolnice, načelnik tehničke službe, stručni saradnik za zaštitu na radu, glavna sestra bolnice, šef bolničke kuhinje, dijetetičar, električar, vodoinstalater, i članovi Komisije za implementaciju projekta novog objekta OB Bijeljina.

Na sastanku je prezenotvano: lokaciji nove kuhinje, putevi u bolničkoj kuhinji i prostorijama koje je čine (soba za osoblje, prostor za pranje posuđa sa pripadajućom opremom, prostorija za obradu povrća, prostorija za pečenje peciva i hljeba, hladna kuhinja, magacin sa hladnjačom, glavna kuhinja i prostor za distribuciju hrane).

Na sastanku prisautni su bili upoznati i sa detaljima opreme (od mašina za obradu i pripremanje hrane, kolica za prevoz hrane unutar bolničke kuhinje i kolica za prevoz do pacijenata, opis mašina za čišćenje posuđa, karakteristike posuđa i brojem opreme i posuđa i sl.

Nakon upoznavanja sa navedenim, otvorena je diskusija u kojoj su učestvovačli zaposleni iz bolnice i predtavnici firme Vamed.

Nakon diskusije sastanak je završen u 9.45 časova.

Fotografije sa prezentacije pogledajte ovde


  Nazad

  Projekat nove bolnice u Bijeljini
   PRONAĐITE DOKTORASkip Navigation Links

Bolnica Sveti vračevi, Srpske vojske 53, 76 300 Bijeljina
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 202 642