Bolnica Sveti Vracevi

JZU Bolnica "Sveti Vračevi", Bijeljina

Srpske vojske 53
76 300 Bijeljina
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 415 555

   ODJELJENJA

     Hirurgija
     Ginekologija
     Interno
     Pneumoftiziologija
     Pedijatrija
     Orl
     Oftalmologija
     Neurologija

   SLUŽBE

     Anestezija
     Radiologija
     Laboratorija
     Mikrobiologija
     Urgentni blok
     Apoteka
    Pravna služba
     Kvalitet
     Ekonomska služba
     Tehnička služba
 

Posjeta Predsjednika Republike Srpske Gospodina Milorada Dodika i Predsjednika Vlade Gospodina Aleksandra Džombića bijeljinskoj bolnici


U svijetu se 7. april obilježava kao Svjetski dan zdravlja. Zaposleni u Opštoj bolnici "Sveti Vračevi" su ovaj dan obilježili na najbolji način. Danas su našu bolnicu i gradilište novog objekta bolnice posjetili: Predsjednik Republike Srpske Gospodin Milorad Dodik, Predsjednik Vlade Republike Srpske Gospodin Aleksandar Džombić i Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Gospodin Miroslav Milovanović sa saradnicima.
Uvaženi gosti naše ustanove su posjetili gradilište i u razgovoru sa direktorom bolnice Dr Sinišom Maksimovićem i predstavnicima izvođača radova se upoznali sa aktivnostima vezanim za sprovođenje ovog projekta.

Predsjednik Republike Srpske Gospodin Milorad Dodik je izrazio svoje zadovoljstvo postignutim nivoom izgradnje i najavio nastavak započetih aktivnosti u želji da Bijeljina, šira regija i Republika Srpska dobiju jedan od najsavremenijih objekata u zdravstvenom sistemu. Predsjednik Dodik je istakao da naša bolnica ima kadar i kapacitete i da će izgradnjim novog objekta bolnice, značajno unaprijediti zdravlje stanovništva Republike Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Gospodin Aleksandar Džombić je istakao da će radovi na izgradnji novog objekta bolnice u Bijeljini i u narednom periodu biti sprovođeni predviđenim projektom i dinamikom, jer je to projekat od posebnog značaja za Republiku Srpsku.

Prije tri dana Opštu bolnicu "Sveti Vračevi" u Bijeljini je posjetio i Ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske Gospodin Ranko Škrbić koji je takođe izrazio svoje zadovoljstvo onim što je vidio na gradilištu i najavio niz značajnih projekata i aktivnosti vezanih za razvoj zdravstvenog sistema u Republici Srpskoj. Nakon posjete gradilištu Ministar Škrbić je održao sastanak sa kolegijumom ljekara opšte bolnice, posjetio službu radiologije i upoznao se sa aktivnostima u vezi sa instalacijom aparata za nuklearnu magnentnu rezonancu. Planirano je da se u narednih nekoliko sedmica pusti u rad novoinstalirani aparat za nuklearnu magnetnu rezonancu.

Fotografije posjete pogledajte ovde


  Nazad

  Projekat nove bolnice u Bijeljini
   PRONAĐITE DOKTORASkip Navigation Links

Bolnica Sveti vračevi, Srpske vojske 53, 76 300 Bijeljina
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0)55 202 642